Het programma

                                             18:00


Startpodium

Vanaf 17:30 kunnen de renners zich melden bij het inschrijvingspunt van de organisatie waar ze hun rugnummer ontvangen. Van daar uit worden ze naar het startpodium begeleid waar ze het startblad ondertekenen en er eventueel een kort interview wordt afgenomen door de speaker. 

                                 
  18:50

                                                                                                                                          
Klaar voor de start?

De renners begeven zich naar de startplaats.

  

 

                19:00

Het startschot weerklinkt in Gits!

De koers gaat van start!
De renners krijgen een parcours met 7 beklimmingen over de Gitsberg voor een totaal van 43 km voorgeschoteld. De eerste ronde verloopt in een gesloten groep achter de wagen van de koerscommissaris.

                  20:30

't Podium

Tijdens de podiumceremonie huldigen we van de top 3 van de koers. Daarnaast huldigen we oudste deelnemer, eerste dame...
Ook de winnaars van tussensprints verschijnen op het podium en ontvangen hun prijzen uit de handen van lokale ondernemers.

               21:00

Live optreden "Raw Deal"

Na het sportief luik zal het wielerdorp de plaats zijn voor de nabeschouwing van een unieke koers in Vlaanderen. Na het sportieve luik zal dit jaar onze lokale coverband Raw Deal Gits kermis een extra boast geven. We beloven de kermis in stijl te openen en de koersliefhebber eens extra goed te verwennen.  

Organisatie

Gits Cycling Team
Singellaan 30B
8830 Gits

Contact
  • E-mail:
    info@gitscyclingteam.be
Meer GCT
  • Website:
  • www.gitscyclingteam.be